Beoordelingen

9,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,7
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,3

Beoordelingen

    Patrick
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 april 2018
    De ontbijtzaal was wat klein. Als het volle bezetting is kan het zijn dat je even moet wachten. Je hoort zeer goed wanneer er iemand passeert voorbij de kamer.
    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de gastheer. De ligging kort bij het toch wel mooie stadcentrum. De afgesloten parkeerplaats in het hotel. Ruime en propere kamer + goede bedden.
    walter
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Catharina
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    10 februari 2018
    Een ruime kamer Met ruime badkamer. Alles schoon, fijne handdoeken, lekker ontbijt. Het was bijzonder aardig dat onze gastheer mij en mijn moeder naar het treinstation wilde brengen omdat het regende.
    rob
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hilde
    be

    Beoordelingsscore

    10
    24 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    17 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Auke Meijer
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 mei 2018
    Very clean, nice staff and very good location (for me). Room and bathroom much bigger then expected
    ashrafelsaadany
    sa

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 mei 2018
    No air condition
    Nice staff
    Roel
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    13 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Roel
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    2 februari 2018

    Perfect stay!!!

    pt

    Beoordelingsscore

    8,3
    12 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ели
    bg

    Beoordelingsscore

    10
    4 december 2017

    Excellent!

    Everything was excellent: nice and kind hosts, very cosy and clean room, delicious breakfast. Will return as a tourist.
    YOUNG
    sg

    Beoordelingsscore

    10
    15 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 oktober 2017
    Very comfortable and clean room and a spacious bathroom. Breakfast was very good and included home-made cake. The property is a few minutes walk from the centre of Novara. We arrived by train, from which you can take bus no.1 to Via 23 marzo. The welcome and friendliness of the proprietors is the most memorable aspect of our stay here. Highly recommended.
    Su_HK
    tw

    Beoordelingsscore

    8,3
    26 oktober 2017
    Difficult to reflect problem when the owner is not at home
    The breaskfast is nice and not much choices
    Surinder
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    23 oktober 2017

    Great location, friendly hosts, very clean and immaculate setting

    N/a
    Great hosts
    Agata
    it

    Beoordelingsscore

    10
    15 oktober 2017
    Really cosy and familiar, like being home!
    de

    Beoordelingsscore

    8,3
    14 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    LCS67
    us

    Beoordelingsscore

    8,3
    5 oktober 2017
    We were very unfamiliar with Navara and it is a big city. We did not have much time to explore and we did not feel safe walking around at night.
    Our host was very nice and the breakfast was outstanding with many homemade items. The room was quiet and clean.
    hedva rachel
    il

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 september 2017
    Super nice host. Very convenient if you come by car.
Beoordelingen worden geladen